Samen: Ontwerpen. Ontwikkelen.

o.v. S.E.N.E.C.A.

Een online community platform.

De o.v. S.E.N.E.C.A. is een onderdeel van L.A.N.X. met 30+ actieve leden en een reünisten bestand van 500+.

Ze zochten een nieuwe manier voor hun online communicatie, multi media, afspraken inplannen en meldingen sturen. Daarnaast was het van belang dat hun huidige betaal systeem via de website en automatische incasso’s zou blijven functioneren.

.

De uitdaging.

De wensen en ideeën waren vanaf de start al groots, het afstappen van Facebook en Whatsapp en alles online beschikbaar bestellen via een beveiligde log-in. Echter was het budget niet toereikend genoeg om een custom web applicatie of app te ontwikkelen. Daarnaast is het betaal systeem in het verleden via wordpress geïmplementeerd.

De oplossing.

De huidige helemaal vanaf de grond weer opbouwen. Zo zijn we eerst gaan evalueren en kijken naar hoe we de functionaliteit zo efficient mogelijk binnen WordPress konden implementeren.

Echter zijn wij, SOO Online niet echt een fan van veel, slecht onderhouden plugins. Wij houden het daarom graag bij 5 plugins.

We hebben daarom gekozen het “SOO Online worpdress settings” pakket te implementeren op de site en na de wensen aan te passen en uit te breiden.

De voordelen.

Door niet voor een web applicatie te kiezen hebben we heel gemakkelijk de oude content, betaal en boekhoud functionaliteit kunnen behouden. Uiteraard heeft het hele web platform een content update gekregen.

Door het implementeren en uitbreiden van het “SOO Online worpdress settings” pakket hebben we de gewenste functionaliteit efficient kunnen implementeren. Volledig maatwerk en alsnog aanpasbaar voor de gebruikers.

Door deze stappen zijn we niet boven het budget uit gegaan en is het project succesvol afgerond.

De toekomst.

In de toekomst zullen wij verder onderhoud plegen waar nodig. Wel houden we de gedachten van een web applicatie in het achterhoofd. Dit om het beheer gedeelte van het platform volledig naar de huisstijl van de opdrachtgever te krijgen.

Waar kunnen we mee helpen?


0% Complete

We streven ernaar om binnen een werkdag contact op te nemen.
Wil je gelijk iemand spreken? Bel dan: (06) 40 64 17 45‬.
Vraag 1 van 3

SOO Online

Voor vragen zijn wij gedurende de hele week bereikbaar via de mail.
Voor spoedgevallen graag even bellen.

Tel/ App: 0640641745‬
Mail: info@sooonline.nl

KVK: 77474392 BTW: NL003196594B54